Infographic i-Tree ECO NL

Nieuws

Wij brengen de baten van ALLE 100 miljoen bomen in Nederland in zicht!

Ons cadeau voor jou; een infographic met de baten van bomen in jouw gemeente
Bij ons webinar over de ecosysteemdiensten van bomen, gaven we wederom een mooi cadeau weg: een infographic met informatie over de baten van bomen. In onze online Cobra 360+ KaartViewer-omgeving hebben we de gegevens inzichtelijk gemaakt van de baten van alle bomen in Nederland. Klik je op een gemeente, dan kun je de bijbehorende infographic downloaden. Hoe precies? Lees eerst even deze toelichting:

Hoe werkt het?
De link hieronder brengt je naar onze Cobra 360+ KaartViewer. In deze KaartViewer zie je de landkaart van Nederland met alle gemeenten. De verschillende kleuren in de kaart geven een indruk van de baten die de bomen ieder jaar weer leveren. Hoe donkerder de kleur, hoe hoger de baten. De baten zijn berekend met data uit de BomenMonitor en kengetallen uit i-Tree ECO NL.

Klik je op een gemeente in de kaart, dan opent rechts een zogenoemd paspoort. Vul in dit paspoort je mailadres in, klik op de knop ‘Verstuur uw aanvraag’ en je ontvangt de downloadlink voor de infographic in je mailbox.

Alle 100 miljoen boomkronen op kaart
Aan de linkerkant van de kaart vind je het lagenoverzicht. Vink hier ‘i-Tree gemeente’ uit. Zoom in of uit door met je muiswiel in de kaart te scrollen. Zoom je flink in, dan zie vanzelf dat alle boomkronen in beeld komen.

De link
Klik hier om naar Cobra 360+ KaartViewer te gaan.

Adviseur GIS & Ecosysteemdiensten

Telefoon 0882627234

Deel met jouw netwerk

Boomkronen

Wat is de boomkroonbedekking in mijn gebied (gemeente, wijk, buurt, grid)

Hoe was de boomkroonbedekking in het verleden?

Welk reëel ambitieniveau is voor de toekomst haalbaar?


Hoe ver zit ik van mijn doelstelling af?