Cobra College Ecosysteemdiensten, i-Tree inspiratiesessie 3/3 (Webinar)

 

Datum en tijd

donderdag 17 september 2020

10.00 - 11.30

 

Webinar i-Tree 3

Ecosysteemdiensten op de agenda zonder dat iemand daar iets van vindt…

In de derde inspiratiesessie leggen we de worsteling van veel gemeenten bloot; hoe breng je de baten van bomen onder de aandacht van bewoners, collega’s of politiek?

Hoe verwerk je ecosysteemdiensten in het beleid? En hoe monitor je dat? Een gemeente die met succes de baten van bomen in het beleid heeft opgenomen maakt inzichtelijk hoe ze dat gedaan hebben.

En een échte neuroscientist vertelt hoe ons brein en gedrag is te beïnvloeden om met succes ecosysteemdiensten op de agenda te krijgen zonder dat iemand daar 'iets van vindt'...

Ons cadeau

Heb je alle drie de inspiratiesessies gevolgd? Dan hebben we een cadeau voor je klaarliggen! We sturen je naar huis met een infographic. Hierin hebben we de baten van de bomen in jouw woonplaats, jouw gemeente, met i-Tree inzichtelijk gemaakt. Wij hebben namelijk de baten van alle 100 miljoen bomen in Nederland uitgerekend met kengetallen berekend uit i-Tree ECO NL. Hoe gaaf is dat!

 

Je kan je gratis aanmelden voor deze i-Tree inspiratie Webinars door je in te schrijven voor ons Cobra College i-Tree, 3 luik.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

 

 

cursusdatum