Ecoloog gezocht! (vacature)

Gemaakt op vr, 03-07-2020 - 11:34

Om onze opdrachtgevers goed van dienst te kunnen zijn, zijn we op zoek naar een ervaren ecoloog+!


Heb jij "groene hersens'? En een luisterend oor? En scoor je uitstekend op mondelinge en schriftelijke communicatie? Dan hoor jij wellicht ook thuis bij Cobra!

Wij zoeken een ervaren ecoloog. Iemand die ruime ervaring meebrengt op het gebied van ecologisch onderzoek, meedenkt met opdrachtgevers en integraal adviseert. We zoeken iemand die uit het juiste hout is gesneden en actief wil bijdragen aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. 

 

Ben jij een ondernemer in de onderneming? Verantwoordelijk en zonder negen-tot-vijf-mentaliteit? Haal je energie uit vleermuisonderzoek in de nachtelijke uren? Kun je zelfstandig werken, maar veer je ook op bij het samenwerken met collega’s en opdrachtgevers? Voel jij je  thuis in een dynamische en innovatieve omgeving en kun je omgaan met de urgentie die sommige projecten vragen? Spreekt dit profiel je aan? Lees dan vooral verder! Heb jij meer dan vijf jaar werkervaring en denkkracht op minimaal HBO-niveau? Kun jij je gedegen onderzoek vertalen in een heldere rapportage? Heb jij een positieve mindset en doorzettingsvermogen? Dan is er al een match! En dan nu de ecoloog : Ben je bovendien ambitieus en combineer je je ecologische kennis graag met boomtechnisch onderzoek, GIS of Remote Sensing? Of haal je plezier uit het schrijven van ecologische plannen of beleid? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op!

 

Wij bieden je een fijne, gezellige werkomgeving waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je naast een stimulerende werkomgeving en leuke collega’s een prima salaris met dito pensioenregeling. Je wordt goed uitgerust met alles dat nodig is om succesvol bij te dragen aan onze groei. Als je onderweg bent, sta je steeds in contact met een stimulerende, volledig online omgeving waarin al je collega’s hun passie voor onze groene leefomgeving delen. Je kunt meedoen met cursussen van de Cobra Academie en de interne Cobra Colleges. Zo houden wij samen onze kennis op peil en zorgen we voor continue ontwikkeling. Wij stimuleren mensen hun sterke kanten verder te ontplooien. Dat maakt werken leuk!

 

We maken actief werk van leeftijdsdifferentiatie en een goede mix van het aandeel mannen en vrouwen op de werkvloer. Daarom gaat onze voorkeur voor deze vacature uit naar een vrouw. Voor de heren: herken jij je óók in het profiel? 
Aarzel dan niet om te solliciteren! Stuur je motivatie, cv en een recente foto naar: Joost.Verhagen@Cobra-Groeninzicht.nl 

 

Tot snel,

Joost Verhagen


 

auteurs
Functie
Specialist bomen, water en ecologie
Team
Groene Leefomgeving
088 - 262 72 09
Functie
Senior adviseur bomen
Team
Groene Leefomgeving
088 - 262 72 06