Cobra groeit

Gemaakt op vr, 16-08-2019 - 13:36

Om onze opdrachtgevers goed van dienst te kunnen zijn, zijn we op zoek naar een boomtechnischonderzoeker/adviseur.

Groene hersens

Wij zoeken een adviseur die uit het juiste hout gesneden is. Bij Cobra staat namelijk onze groene leefomgeving, met de boom in het bijzonder, centraal. Heb jij ‘groene hersens’, een luisterend oor en scoor je uitstekend in mondelinge en schriftelijke communicatie? Dan hoor jij wellicht ook thuis bij Cobra.

Profiel

Wij zoeken een boomtechnisch onderzoeker/ adviseur met werkervaring en in het bezit van een ETT-certificaat. Denkkracht op minimaal Hbo-niveau is een absolute eis. Je moet namelijk met je onderzoek de gestelde onderzoeksvragen kunnen vertalen in een heldere rapportage. Wij zoeken een ondernemer in de onderneming; zelfstandig en verantwoordelijk en iemand met vooral geen van-negen-tot-vijfmentaliteit. Iemand die zich thuis voelt in een dynamische en innovatieve omgeving en kan omgaan met de urgentie die sommige projecten vragen.

Ons aanbod

Wij bieden je een prima salaris met dito pensioenregeling. Je wordt goed uitgerust met materiaal en materieel dat nodig is om succesvol bij te dragen aan onze groei. Als je onderweg bent, sta je steeds in contact met een stimulerende, volledig online omgeving waarin ruim veertig collega’s hun passie voor onze groene leefomgeving delen. Je kunt deelnemen aan cursussen van de Cobra academie en aan de intern georganiseerde Cobra colleges. Zo houden wij onze kennis op peil en zorgen we voor continue ontwikkeling. Cobra stimuleert mensen hun sterke kanten verder te ontwikkelen. Dat maakt werken leuk!

Interesse? Stuur dan je motivatie, cv en recente foto naar Joost.Verhagen@cobra-groeninzicht.nl

auteurs
Functie
Ontwerper, visualisatie en communicatie specialist
Team
Groene Leefomgeving